Notifikasi tersebut hanya akan dipaparkan di kalendar anda jika anda dan rakan sekerja anda melapor pada penyelia yang sama. Ia juga bergantung kepada tetapan privasi yang ditetapkan untuk pengguna.

Recent Posts